Z vydražené bytu zmizlo zariadenie. Krádež v stavebninách. Z koterca ukradli psa.

26.07.2013 Celý región

Z vydražené bytu zmizlo zariadenie:
Z prečinu krádeže obvinili včera bardejovskí policajti 72 ročného muža z Bardejova.
Obvinený muž mal z bytu na Tačevskej ulici v Bardejove, ktorý patril jeho synovi a bol vydražený v dražbe ukradnúť pred odovzdaním bytu novému majiteľovi zariadenie bytu. Z bytu zmizla kuchynská linka, kuchynský drez spolu s vodovodnou batériou, umývačku riadu, sporák, mikrovlnu rúru, batériu zo sprchovacieho kúta a žalúzie zo všetkých okien bytu. Pre nového majiteľa bytu, ktorý ho kúpil v dražbe tak vznikla škoda 3 370.- €. Obvinený muž je stíhaný na slobode.

Krádež v stavebninách:
Zatiaľ neznámy páchateľ sa v noci zo stredy na štvrtok vlámal do stavebnín v Spišskej Belej a ukradol tovar za takmer 3 000.- €.
Zlodej rozobral drevené opláštenie skladu, na ktorom vytvoril otvor o rozmere 60 x 60 cm a cez tento vošiel dnu. Následne odtiaľ ukradol 10 balíkov podstrešnej kontaktnej fólie a 67 balov sklotextilnej mriežky. Celková škoda bola vyčíslená na 2 965.- €.

Z koterca ukradli psa:
Na policajnú linku 158 oznámila včera večer 25 ročná Prešovčanka krádež psa.
Ku krádeži malo dôjsť počas včerajšieho popoludnia v prešovskej priemyselnej časti Širpo. Doposiaľ neznámy páchateľ urobil otvor do oplotenia areálu čistiarne odpadových vôd, cez tento vošiel dnu a na tam nachádzajúcom sa koterci prekonal visiaci zámok. Z neho potom ukradol čistokrvného psa rasy Americký staforčírsky teriér, bielej farby so svetlohnedými fľakmi a s čipom. Oznamovateľke vznikla krádežou psa škoda 1 000.- €. Polícia začala trestné stíhanie pre prečin krádeže.
 

Vyberte región